Santa Bianca

Recipes

SAUTÉED SAVOY CABBAGE WITH LEMON

SAUTÉED SAVOY CABBAGE WITH LEMON

Total time:
30 minutes

Serves:
4

Ingredients:
  • 250 gr Savoy cabbage
  • 1 apple
  • raisins
  • pine nuts
  • black pepper
  • salt
  • olive oil
  • 5-7 drops lemon essential oil

Directions:

Pour a little bit of olive oil into the pan. Add the raisins, grated apple, sliced Savoy cabbage, and salt.

Simmer for about 20 minutes, with the lid on.

When it is almost ready, add pepper and pine nuts, and dress with olive oil and drops of lemon EO, well blended together.

Author:
Santa Bianca

Use these products:

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi