Santa Bianca

Recipes

SOUFFLÉ FRITTATA WITH LEMON AND SWISS STONE PINE

SOUFFLÉ FRITTATA WITH LEMON AND SWISS STONE PINE

Total time:
30 minutes

Serves:
4

Ingredients:

4-6 eggs
Cooked vegetables (sautéed or steamed)
Ricotta cheese or other kinds of cheese as preferred, or sour cream (for a lighter taste)
Salt
Pepper
Turmeric (Optional)

Directions:

Beat the eggs with salt, pepper, turmeric if you like it, and lemon essential oil.
When all the ingredients are well blended, add the ricotta cheese.
Then add the vegetables.
Lightly grease the baking pan where you will bake your frittata.
Heat the oven to 180°C and bake for 15-20 minutes, checking from time to time to get a great tasty and fat-free soufflé-frittata.

Author:
Santa Bianca

Use these products:

Utilizzando il sito, accetti l'utilizzo dei cookie da parte nostra. maggiori informazioni

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi